SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Nu, då sedan

- Vad du har varit med om och hur du ser på framtiden.

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

Ju mer jag lär känna dig, desto mer information får jag om din bakgrund, dina erfarenheter, dina drömmar och mål. Allt detta hjälper mig att bilda mig en uppfattning om dig. Det är ju inte bara ögonblicksbilden som ger mig ett intryck. Din historia och din framtid ger mig också pusselbitar. 

Nu, då sedan

July 08, 2014 at 9:19 AM

När du berättar vad du har varit med om och hur du ser på framtiden, kan du påverka mitt intryck genom att välja de historier som du tycker är mest relevanta. Oavsett vad du väljer att berätta, så påverkar det min bild av dig. Du kan inte sudda bort vissa intryck hos mig. Finns dom så finns dom.

Om vi har känt varandra länge, har jag minnen som påverkar min uppfattning om dig. Kanske positivt, kanske negativt, kanske neutralt. Dessa minnen behöver inte längre vara representativa för det du vill stå för. Ju fler nya intryck jag får av dig, desto mer kommer gamla minnen och intryck att blekna.

Lever du på andras minnen av dina gamla meriter och synder? Är du nöjd med det eller vill du ge ett annat intryck? Ta en go-fika och tänk efter.

Anna-Karin Lingham har många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Sikta högt med ditt varumärke! Läs mer om Anna-Karin
'Beställ gärna boken "Visa ditt rätta jag" via info@linghamenterprise.se 


Tags: Personlig marknadsföring PERSONAL BRANDING
Category: PERSONAL BRANDING Personlig utveckling

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.