SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

LinkedIn - Grundkurs / Workshop 

Idag använder 76 % av svenskar internet i mobilen varje dag. (Motsvarande 2% i 2007) LinkedIn är det fjärde
mest använda sociala nätverket efter Facebook, Instagram och Snapchat. Källa: Svenskarna och Internet 2017, october 2017

- Är du med och är du med på rätt sätt?
LinkedIn är mer än en CV databas, kanalen har vuxit till att bli den viktigaste kanalen för dig som vill främja din karriär, utveckla ditt nätverk eller sprida information om dig själv eller din verksamhet. Genom att skapa en bra profil kan du bygga och stärka ditt eget personliga varumärke, höja din trovärdighet som expert inom ditt området, skapa nya affärsmöjligheterna och nätverka.

En bra profil kräver lite jobb och förståelse för grunderna. Vi lär dig hur!
Det här är kursen för dig som nybörjare där vi varvar mellan information, teori och praktiskt arbete. Kursen inkluderar:

  • Genomgång av grunderna. Funktioner, inställningar, grupper med mera
  • Vad är viktigt för just din profil. Tips till hur du blir synlig för rätt målgrupp
  • Hur kan du generera värde till dig och ditt företag beroende på inriktning, bransch och målsättning
  • Tips & råd kring sökfunktioner och möjligheter
  • Referenser
  • Vad gör dina kunder, konkurrenter, partners
  • Hur bygger du ditt nätverk med omsorg och känsla
  • LinkedIn som verktyg för individer och företag
  • Hur använder en professionell rekryterare LinkedIn och vad bör du tänka på för att ligga högt på listan?  (för dig som jobbsökare)

Vår filosofi är att arbeta i mindre grupper så att du kan jobba aktivt och konstruktivt tillsammans med vår kursledare och övriga i gruppen. Du har med din egen dator medan vi tillhandahåller trådlöst nätverk för mobil uppkoppling. Med dator tillgänglig så att du kan jobba konstruktivt tillsammans med kurshållare och gruppen. Information, teori och praktiskt arbete.


Beställ information om LinkedIn kursen »


 

Om du är jobbsökande, rekryterare, företagare eller nybörjare är du varmt välkommen
För att förstärka värdet av att nätverka med likasinnade så strävar vi efter att bygga grupper med deltagare som har samma utgångspunkt och/eller målsättning som du har.

Välkommen till en kurs som kommer att ge dig insikter och praktiska tips kring hur du kan skapa framgång för dig själv eller din verksamhet på LinkedIn.   

Pris: 4.900,- per person inkl moms. I priset ingår workshop, professionellt profilfoto och upptil 30 minuter personlig rådgivning efter kursen.

Kontakta ellen@skanpers.se för aktuella kurstillfällen. Vad säger de som redan gått LinkedIn kursen?

Vi jobbar med privatpersoner och organisationer inom privat och offentlig sektor. Våra kurser används till kick-off, teambuilding, i marknadsföringssyfte, med fokus employer branding och/eller kompetensutveckling.