SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Vi vill hälsa Ulrika varmt välkommen

- Vår nya coach & inspiratör.

Kategorier


Tag CloudTjänsteportalen välkomnar vår nya coach & inspiratör Ulrika GabrielUlrika är pedagog och beteendevetare med inriktning mot arbetslivspsykologi. "Om du tror att du kan, eller om du tror att du inte kan...så har du rätt!"

Vi vill hälsa Ulrika varmt välkommen

October 17, 2012 at 11:51 AM

Ulrika är en otroligt varmpositiv och härligt sprudlande person. Hon är dessutom mycket inspirerande och i mina mina ögon så beundransvärd! Jag och mina medarbetare är glada och stolta över samarbete med Ulrika. Tillsammans skall vi arbeta förr att skapa en välkomnande, motiverande och inspirerande sajt. Du är välkommen att bidra! Inspiration kan göra underverk för kreativiteten - vi vill hjälpa våra besökare att bli smartare i sin karriärsuteckling.

Ellen  

Solgul hälsning, Ellen 

Jag ser mycket fram emot att finnas med på Tjänsteportalen. Här kommer jag att bidra med inspiration och motivation med fokus på att du ska ha ett bra arbetsliv oavsett om du söker jobb, trivs på din arbetsplats eller är intresserad av att utvecklas på ett personligt- eller affärsmässigt plan. Min tanke är att skriva "brett" om det som rör personlig utveckling och arbetsliv så att alla hittar något som är intressant och utvecklande. Kontakta mig gärna om du har tankar och förslag på ämnen att skriva om.

Med ljus och värme från Ulrika 

Läs mer om UlrikaTags: DU som ledare Du din största tilgång Gästbloggare
Category: Gästbloggare VD blogg

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.