SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Kurser i LinkedIn & Nätverka

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

Förr lekte vi med bokmärken, bytte autografer och uppgifter med varandra i böcker som "Mina vänner". Nu finns en uppsjö med underbara sätt att connecta med människor i olika kanaler via nätet, tänk med alla i hela världen. Det gör vår jord lite mindre. Intressant är att LinkedIn bygger på idéen att alla via endast sex personer känner alla i hela världen, intressant.

Kurser i LinkedIn & Nätverka

August 27, 2014 at 7:16 AM

För inte länge sedan använde vi pappersformat för lagring av information, uppdatera kontaktnätet och som kommunikationsplattform. Idag kan man enkelt med ett tryckknapp få kontakt via cybernätet och skaffa såväl information, hålla kontaktnätet uppdaterat och kommunicera med alla på en gång eller enskilt om det är mer lämpligt. Det är en stor fördel om de som är ute i de sociala nätverken vet hur man kan använda och kommunicera i de olika kanalerna. God affärssed gäller förstås.
 
Idag med LinkedIn, som jag själv nyligen introducerades för, kan man hålla kontakt med så många intressanta och duktiga personer i nätverket. Det krävs en del baskunskaper och det går att bli riktigt vass på nätverkandet i LinkedIn. Många håller kurser, tyvärr är de ibland allt för uppbyggda på siffror istället för att visa på nyttan och funktionerna. Har du nyss startat eller inte varit så aktiv, starta på en gång. Det kan verkligen bli en god investering i tid och kontakter. Ellen hos oss håller kurs varje måndag och onsdag under hösten, små grupper så att det går att hänga med. Hon får med sig deltagarna enkelt och lätt. Efter kursen kommer alltid mail tillbaka, ett av mailen från igår: 

Referens på kurs:

-Tack snälla Ellen för en mycket bra och informativ kurs ang hur bli bättre på att använda LinkedIn. Vi var en liten grupp (5 st) så vi hann verkligen lära oss massor på 3 timmar. Tror inte någon av oss hade en aning om att det fanns så många sidor ”bakom” där man kunde göra en massa inställningar och förbättringar. Känner mig nu mycket säkrare på vad jag ska göra för att förbättra min sida men också hur jag ska jobba dagligen med linkedIn utan att lägga ner för mycket tid!
Cissi Silvstam, ServeOffice AB

Upptäck vad världens största professionella nätverk kan innebära för dig och din verksamhet. 
Lär dig att använda LinkedIn på ett kraftfullt sätt för att höja din trovärdighet, bygga ditt personliga varumärke, öka affärsmöjligheterna och nätverka på ett konstruktivt, lätt tillgängligt sätt.

Öka din synlighet! Optimera din privata LinkedIn profil.
Vi varvar information och teori med praktiska övningar. Med min och deltagarnas egna profiler som utgångspunkt går vi metodiskt igenom verktygets möjligheter och funktioner - för en framgångsrik satsning på LinkedIn. Läs merTags: Professionell framgång LinkedIn Personlig varumärke
Category: LinkedIn Personlig utveckling Personlig varumärke Professionell framgång

kommentera?

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.