SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Kompetens vad är det idag?

- Och hur använder du din kompetens

Kategorier


Tag CloudJag har som en brokig bakgrund när det gäller kompetens. Jag har arbetat inom restaurang drivit ett kafé och varit massör och livsstilsutmanare innan jag kom i kontakt med Per Frykman, och vi började utveckla och skapa Ditt professionella rykte för ca fem och ett halvt år sedan.

Kompetens vad är det idag?

August 05, 2012 at 10:26 AM

Min röda tråd när det gäller kompetens …..vad det nu är… är människor. För i både restaurang…kafé …och massagebranschen gäller det att vara närvarande och snabbt sätta sig in i andra människor och även lyssna in för att möta deras behov. Jag tror jag vet mer om hur medarbetarna mår och vad de vill än företagsledningen eftersom i egenskap av massör så hade jag förmånen och fick förtroendet att  ta del av just det.

Jag har nya idéer på vad service är och hur vi som ger service faktiskt med enkla justeringar och tankevurpor kan få enormt mycket energi och på så sätt kan bidra till den bästa servicen på det enklaste sättet. Här blir det  definitivt 3 vinnare jag kunden och företaget.

Jag ser hur närvaron i det man gör  skapar möten och relationer och  trovärdighet som gör att jag tar andra beslut som gör att jag  tar eget ansvar på ett nytt sätt så att jag mår bra och då också vill bidra till att andra mår bra.

Så att ta med sig det vi gör och upplever och sedan utveckla hur vi arbetar och vill arbeta det kanske är den viktigaste kompetensen i dag när allt förändras i en rasande takt.

Karin
KarinSandin.comTags: Jobbsökande Arbetsliv Jobb Du din största tilgång
Category: Ditt professionella rykte Du - din största tillgång Gästbloggare

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.