SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

MOD …VILL och Ditt

- Professionella rykte!

Kategorier


Tag CloudI går pratade jag med en härlig tjej från Skellefteå som tog kontakt med mig när hon hittade min blogg och även vår bok ”Ditt professionella rykte”

MOD …VILL och Ditt

August 05, 2012 at 10:36 AM

Hon har sagt upp sig från ett bra jobb där hon har trivts och gjort en jättebra insats men hon känner ändå att hon är färdig och vill gå vidare. Hon har alltså inte blivit uppsagd eller vantrivs utan hon har gjort ett medvetet val  och tagit beslutet att hon VILL säga upp sig utan att veta säkert vad hon ska gör i framtiden.

Igår pratade vi om vilka reaktioner det väcker när vi gör saker vi VILL. Hade hon blivit uppsagd eller behövt sluta av andra anledningar så hade inte reaktionerna blivit lika starka….för då hade någon annan bestämt och beslutat och då kan vi lägga över ansvaret på någon annan……………..

Nu när hon gör ett VILL- val så väcker det så många olika känslor….rädsla …avund…..nyfikenhet…. glädje ….förundran ….svek… och nu får hon skylla sig själv och ta fullt ansvar för sitt val  för hon behövde ju inte göra det.

Visst är det spännande och jag har varit med om samma speciellt nu i sommar när jag i 4 veckor gör mitt VILL- projekt ……….. oj vad jag lär mig !!

Om det lilla  jag gör som ”bryter det invanda mönstret” kan väcka så många olika känslor, ja då förstår jag varför vi gör samma saker om och om igen även om det inte fungerar och vi får samma resultat …….så spännande och jag får så många nya idéer till min föreläsning PYSPUNKA ! 

Blir också mer och mer säker på  vilken nytta och hjälp det är att ta reda på sittprofessionella rykte för att  få MOD att att göra mer av det man VILL ….är bra på och tycker  är kul……….. :)

För livet är nu ….Vi har det så bra……så NJUT av livet i allt du gör!

Karin
KarinSandin.com 

Vill du läsa med kolla även in på Pers BloggTags: Jobbsökande Professionell framgång Arbetsliv Jobb Du din största tilgång
Category: Ditt professionella rykte Du - din största tillgång Gästbloggare Professionell framgång

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.