SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Dina värderingar

- Du har förändrats, tiderna har förändrats

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

Du har säkert många olika värderingar inom ett antal områden. Vissa har du fått från dina föräldrar, syskon, släktingar, lärare, kompisar... Andra har du själv samlat på dig efterhand. Här är exempel på några områden, där du skulle kunna ha en tydlig tro eller åsikt: 

Dina värderingar

August 10, 2014 at 11:31 AM

Politik 
Religion 
Relationer 
Utbildning
Arbete 

Om du ägnar en stund åt att fundera över vilka värderingar du har, kommer du kanske att upptäcka att det finns några som är självklara och andra som du inte längre vill hålla fast vid. Du har förändrats, tiderna har förändrats och vissa av dina värderingar gör ingen nytta för dig längre.

Det är inte säkert att du helt lätt kan ändra värderingar som du inte längre tror på. Dom kan sitta stadigt. Däremot kan du bli medveten om dom, ifrågasätta dom och kanske så småningom ersätta dom med något nytt.

Anna-Karin Lingham hjälper dig att bli medveten om ditt personliga varumärke, utveckla det och styra det i den riktning du önskar. Prenumerera på nyhetsbrevet Visa Ditt Rätta JagDu får varje månad ett brev med insikter och inspiration kring ditt personliga varumärke.


Tags: Personlig marknadsföring PERSONAL BRANDING
Category: PERSONAL BRANDING Personlig utveckling

Kommentera gärna!

Posted by ojuweojav on
[url=http://mewkid.net/buy-amoxicillin/]Buy Amoxicillin[/url] Amoxicillin No Prescription xuh.dyur.tjansteportalen.se.hzi.ql http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Posted by isohesaseuor on
[url=http://mewkid.net/buy-amoxicillin/]Amoxicillin Without Prescription[/url] Amoxicillin ssi.uern.tjansteportalen.se.qud.rm http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.