SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Steg 8: Sälj och leverera dina tjänster inom din "sociala ekonomi"

- 9 steg till framgång, utan formella referenser

Kategorier


Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

Tidslinje: 8-9 månader
Du har grunderna för ditt specialistområde på plats, du har byggt upp din sociala ekonomi och du har lärt försäljning. Allt är på plats för att du nu ska kunna börja tjäna riktiga pengar inom ditt specialområde. Nu är det upp till dig att faktiskt göra det!

Steg 8: Sälj och leverera dina tjänster inom din "sociala ekonomi"

July 01, 2012 at 9:28 PM

Träffas 10 företagare inom din sociala ekonomi, över frukost, lunch, middag eller annat. Berätta om de resultat du har uppnått under de senaste sju månaderna, både online och offline. Ha ett öppet och ärligt samtal om deras behov (använd försäljningsfärdigheter från steg 7)

Om de har ett behov du kan hjälpa till med, få dem entusiastiska över tanken på att arbeta med dig. Om de inte har ett behov du kan hjälpa till med, koppla ihop dem med någon annan i din sociala ekonomi som du tror kan hjälpa dem. (Detta är hela grunden i nätverkande: hänvisa folk till de bästa lösningarna för deras problem.)

Berätta för din sociala ekonomi om de specifika typer av problem och/eller företagare du kan hjälpa, och be om deras tre bästa idéer för hur du ska kunna möta denna typ av företagetsägare. Du kommer få flera bra idéer och möjligen även direkta hänvisningar.

Om du har följer anvisningarna ovan noga kommer du också sälja.

Tjänsteportalen delar gärna saker som inspirerar och motiverar oss. Vi vill passa på att tacka Arbetsliv.seTags: Professionell framgång Tips och råd 9 steg till framgång, utan formella referenser
Category: 9 steg till framgång, utan formella referenser Tips och råd

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.