SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Bli top of mind

- Som konsult

Kategorier


Tag CloudI dagens mer eller mindre globala marknad så blir det allt viktigare att sticka ut och bli den man först kommer att tänka på och väljer – bli top of mind. Vi blir alltid värderade, annars kommer vi aldrig att kunna skapa något framgångsrikt.

Bli top of mind

August 05, 2012 at 12:17 AM

Många framhåller naturligt nog sin expertis, men det vi blir värderade på är våra upplevda expertis, unika kvaliteter, talanger och faktorer som vår passion, ambition och inte minst vår trovärdighet.

En insikt är viktig – sanningen om dig uppstår alltid i betraktarens öga. Det handlar således inte så mycket om vad du säger om dig själv utan vad andra säger om dig. Detta gör naturligtvis att alla presentationer på företagets web och i konsultpresentationer bör baseras på detta. Det är först när vi känner till detta vårt professionella rykte som vi också kan påverka möjligheten att bli top of mind.

Många fokuserar också på sina svaga sidor, men man kan inte bygga framgång på våra svagheter. Tyvärr vet inte många heller konkret sina upplevda styrkor vilket gör att man hamnar någonstans mitt emellan och då får vi inte fullt utlopp för sina styrkor.

Per
PerFrykman.com Tags: Jobbsökande Arbetsliv DU som ledare konsult
Category: Ditt professionella rykte Gästbloggare konsult

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.