SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

En bild säger mer än 1000 ord! Vad säger din profilbild om dig?

En bild är en ögonblicksskildring! På bara på någon sekund görs en bedömning av dig - är du proffsigt, extrovert, introvert, öppen, blyg, trevlig, ambitiös, plikttrogen eller annat.

Det kräver omsorg att välja den rätta profilbilden, så att du ger en bra och ärlig bild av dig själv mot omvärlden. Men vad ska du tänka på när du gör ditt val?

Vi samarbetar med fotograf och bildkommunikatör Ewa Malmsten Nordell, Fotofralla. Hon berättar om bilder och bildkommunikation båda för dig som privatperson och företagare.

De bilder, porträtt och verksamhetsbilder ni har, framför allt på webben, är ert ansikte utåt, ert skyltfönster!

  • Är ni tydliga i er visuella kommunikation?
  • Når ni verkligen fram med bilder som förtydligar ert budskap och samtidigt förstärker ert varumärke?

Porträttfoto är inkludert i kursen!

Ewa fotograferar dig på plats och ser till att lyfta fram dig som person, ditt uttryck och kroppsspråk i ditt porträtt. Porträttfoto är inkludert i kursen utan extra kostnad.

FOTOF'RALLA skapar en berättelse genom varje bild som hjälper dig och/eller företaget att nå fram i mediabruset till just er målgrupp!


Om Ewa Malmsten Nordellhttps://tjansteportalen.se/files/8815/0970/3903/portratt10x15.png

Jag brinner för visuell kommunikation! Jag jobbar med min dröm - med människor i mötet och med kameran som verktyg! Jag är förälskad i mötet med människor och att skapa förtroende-relationer! Det som driver mig är utmaningen att hitta ditt unika uttryck och din identitet i de bilder vi skapar! Träffa mig på LinkedIn

Beställ information om LinkedIn kursen »