SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
Lediga jobb|Munkedal kommun

Vill du växa med oss? Munkedals kommun är rik på engagerade invånare, logistiskt goda affärsmöjligheter och fantastiska miljöer.
Kommunen har påbörjat en ny utvecklingsfas där vi går mot en alltmer moderniserad kommun med koll på framtiden. 

Tina_OlofssonTina Olofsson förstelärare i Bruksskolan
Kommer ursprungligen i från Färgelanda men har bott i Hedekas i Munkedals kommun många år.  Jag är gift och har två söner och min familj står mig nära. Sönerna idrottar så vi umgås ofta genom att vi är med på deras aktiviteter.  Jag jobbade först som förskollärare men sadlade om till lärare och var färdig grundskollärare för 5 år sedan.
Läs mer»

Magnus ErikssonMagnus Eriksson, köksmästare i Munkedals Kommun
Jag kommer ursprungligen från Dalarna men är uppvuxen i Trollhättan. Jag har ”Kockat” runt en hel del, mellan Gävle och Eslöv brukar jag säga när någon frågar. Bor idag i Uddevalla med sambo och två bonusbarn. Har en dotter på 20 år som bor i Göteborg. Vi söker vårt drömhus i Munkedal och kommer att flytta till kommunen när vi hittar rätt hus. Läs mer»

Marina InnervikMarina Innervik, personalutvecklare på kommun
Har bott på många olika platser, både i större städer och på landet, innan jag hittade hem här i Munkedal. Med sambo och hund stortrivs jag i ett mindre samhälle med fantastisk natur, fina promenadstråk, sjöar och skogar. Munkedal har verkligen allt, fyra matbutiker, restauranger, bank, veterinär och även bilbesiktning! Läs mer»

Jennifer_StigssonJennifer Stigson, undersköterska LSS/gruppboende
Kommer i från Kungsbacka i Göteborg men flyttade till Munkedals i 2003. Munkedal passar mitt intresse för hästar och idag har jag en mindre hästgård med 4 hästar. Jag fick jobb i kommunen 2006 direkt efter studenten. Idag jobbar jag på serviceboende med brukare utav den yngre generationen. Läs mer»

Arbeta där du kan göra skillnad!
Under de kommande åren behöver vi rekrytera många nya engagerade medarbetare med olika kompetenser. På kommunen erbjuder vi en öppen arbetsplats som präglas av utveckling, mångfald, respekt och goda samarbeten. Det handlar om att vilja! Att vilja göra skillnad, att vilja göra något bra för andra.

Vi i Munkedals kommun vågar lova dig mer av allt om du flyttar till ossJa, vi är faktiskt så sturska att vi påstår att vi ger dig mer av livets alla glädjeämnen. I kommunen finns allt som krävs för att små och stora ska kunna växa och utvecklas.

När vi säger ”Mer av livet!” så menar vi särskilt mer av livets alla glädjeämnen. Här bor vi bra till konkurrenskraftiga priser på lagom avstånd från storstadens buller, avgaser och stress. Våra barn växer upp i trygghet med bra skolor, förskolor och ett fantastiskt brett föreningsliv alldeles i närheten. Vår natur är magisk. Här finns fjordar, laxrika vatten, fjäll och skogar att hämta energi ur.

Fotografer JanOlof Karlsson / Clara Sörnäs

www.Munkedal.se| TjanstePortalen.se
Munkedal facebook|TjanstePortalen.se
Munkedal Twitter|TjanstePortalen.se
Lediga jobb|Munkedal kommun

Munkedals strategiska läge mellan Göteborg och Oslo.
Munkedal ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd som täcker in hela arbetsmarknadsområdet norra Bohuslän, Fyrstadsområdet och Göteborg. Därför väljer många att flytta till Munkedal, eftersom de värdesätter en god och trygg boendemiljö, även om de arbetar någon annanstans. Och om du känner behovet av storstadspuls så är det enkelt att svänga upp på E6 och där blir det nära till Oslo, Göteborg och Köpenhamn. 

Om du bara vågar, lovar vi dig mer av livet i Munkedals kommun! Varmt välkommen till oss, vare sig du redan bor här eller är på väg att flytta hit.