SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Värdshuset Lindgården

- Hotell och restaurang i Visby!

Ett toppmodernt värdshus i medeltida miljö!
Värdshuset Lindgården med sin restaurang och hotell kommer att göra din upplevelse av Gotland och Visby oförglömligt. Vakna utvilad, ät gott och njut av Visbys sevärdheter på gångavstånd.
Värdshuset Lindgården, beläget på Strandgatan i centrala Visby, är en åretruntverksamhet med matsal och festvåning. Under sommaren utökas rörelsen då vi öppnar vår vackra trädgård för à la carte servering varför vi är i stort behov av personal under högsäsong.

Köket arbetar med en klassisk meny i ett högt tempo och ambitionen är att hålla samma kvalitet oavsett arbetstryck. Atmosfären i matsalen är varm och genuin och servicenivån är hög vilket ger, tillsammans med det faktum att vi verkar i ett sommarparadis, en inspirerande och rolig arbetsplats.

Under årens lopp har vi lyssnat och lärt av våra kunder och de krav de ställer vid sina besök hos oss. Vi siktar högt då det gäller kvalité, service och flexibilitet. Våra värderingar sätter kunden i fokus och samarbete utgör en viktig grund för alla medarbetare.

Våra kunder säger:
Aldrig besviken. Ett ställe där tiden stått still. Här blir du aldrig besviken om du gillar ett traditionellt kök. Maten är vällagad och tillagad med känsla och serveras av kunnig personal. På sommaren finns en underbar trädgårdsservering.

Fantastisk mat och miljö. Vi satt i trädgården under linden med en vacker kvällshimmel ovanför. Mycket bra service, trevlig presonal och som sagt underbar mat. Kommer gärna tillbaka nästa gång vi kommer till Visby.

Genuin restaurang. Det finns många bra restauranger på Gotland. Men att sitta i trädgården på Lindgården en varm sommarkväll och äta den goda maten med gotländsk touch slår nog det mesta. Jag satsade på Gotlandsmenyn och blev inte besviken.

Makalöst bra! Fullständigt makalöst. Gotlandsmenyn och tillhörande vinpaketet smakade utmärkt. Servicen var 100% och både diskret och mycket trevlig och hjälpsam. Kommer garanterat tillbaka och rekommenderar alla som besöker Visby och önskar en matupplevelse att göra ett besök.

Vårt Hotell med tillhörande restaurang
är öppet året runt så att våra gäster ska få en möjlighet att se Visby inte enbart under högsäsong men även under vintern. Ett modernt hotell med alla bekvämligheter så som egen parkering i en medeltida miljö gör deras Gotlandsbesök oförglömligt. Från hotellet kan våra gäster promenera till alla stora sevärdheter i Visby och dessutom tar man sig till hamnen på endast några minuter.

Vår restaurang har ett erkänt kök med en förstklassig vinlista, med många direktimporterade viner, och bjuder garanterat på en upplevelse för smaklökarna. Vi vill att våra gäster ska få en smakupplevelse av Gotland och av Visby när de besöker oss. Därmed är vi också mycket stolta över att ha inriktning på matvaror från just Gotland. Vi är även mycket stolta över vår Gotlandsmeny.

Kontakt Restaurang Värdshuset Lindgården
Telefon: 0498 – 21 87 00, E-post: lindgarden.vardshuset@telia.com

Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se
Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se
Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se
Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se
Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se
Värdshuset Lindgården| TjanstePortalen.se