SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
NextU

Vi tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag, det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb – inte bara tjusiga ord på ett CV eller i en annons.

För oss har alltid det personliga varit viktigt, egenskaper som engagemang, attityd och energi är svårt att få fram i skrift. Med hjälp av videopresentationer och filmade platsannonser ger vi människor en möjlighet att visa lite mer av sig själva. Oavsett om man söker jobb eller personal så handlar det i slutänden om människor. 

Next u jobbar både med rekrytering och bemanning inom området tjänstemän. Vi rekryterar dagligen allt i från säljare till mellanchefer och videon hjälper i de flesta fall till att göra hela processen mer träffsäker och smidig. Vi har kontor i Stockholm men verkar i hela Sverige samt har en del uppdrag i Norge. Vi har 5 års erfarenhet av att jobba med videobaserade tjänster och teamet bakom var först i Sverige att jobba på det här viset. 

 

För mer information, gå in på Nextu.se eller..