SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

JobInside

- Dina anställda berättar

Vilka arbetsgivare är bäst att jobba för?
Här får du svaren - direkt av de anställda, ärligt och ofriserat.

Ett starkt varumärke som arbetsgivare är ovärderligt i kampen om de bästa medarbetarna. JobInside låter er som arbetsgivare bygga ert varumärke på det mest övertygande sättet: genom att låta era bästa ambassadörer kommunicera det åt er.

På JobInside kan era medarbetare betygsätta er som arbetsgivare och berätta i fria ord om hur de upplever sin anställning. Omdömen av företagets egna medarbetare väger tungt i jobbsökandes ögon. De bygger på transparens och öppenhet och signalerar substans och trovärdighet. För det som sägs är på riktigt. Inget är tillrättalagt. Inget är styrt.

JobInside är helt enkelt ett smart verktyg för att kommunicera sitt employer brand på ett modernt och trovärdigt sätt. Dessutom får ni som arbetsgivare en ständigt aktuell medarbetarundersökning, som kan ge viktig information som ni annars inte fått.

Röster om JobInside

"Vi uppmuntrar våra medarbetare att bedöma oss som arbetsgivare på JobInside eftersom vi tycker att det ger ett mervärde för kandidater som är nyfikna på oss. Transparensen ger trovärdighet vilket blir allt viktigare för att attrahera de bästa medarbetarna."
Maria Hall - Ansvarig digitala kanaler SkandiaMäklarna

"En bra arbetsgivare lever som man lär och vågar därför uppmana sina medarbetare att öppet berätta om sin anställning på sajten JobInside. Denna transparens ger trovärdighet i jobbsökandens ögon och är precis det employer branding handlar om."
Annika Ahnlund - HR-konsult som driver HRbloggen.se