SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Sedan 40 år tillbaka säljer vi sten och tillhörande produkter för alla typer av uterum och trädgårdar.
Vi lever upp till vårt namn, VI ÄR ALLT-I-STEN.

Vi är en kedja med tre butiker. En i norra Stockholm, en i södra Stockholm och en i Uppsala. På så sätt kan vi genom våra generösa lager serva hela Stockholm och Uppsala med omnejd.

Alla våra stenar och övriga produkter håller högsta kvalité från Sveriges ledande producenter. Vi importerar även det mesta inom granit i egen regi. Våra stora lager säkerställer snabba leveranser och vi saluför även belysning, krossprodukter, färdig gräsmatta, skiffer, ölandssten, timbertech och tillbehör. Välkomna att se produkterna i sin rätta miljö besök på någon av våra stora utställningar.

 

Kvalificerad rådgivning hela vägen!
För oss inom Allt I Sten är kvalificerad rådgivning något som sitter i ryggmärgen. Vi vet att en nöjd kund blir en återkommande kund eller genererar en ny kund. Vi finns alltid tillhands och svarar på kundens frågor under hela projektets gång, oavsätt om det är en privatkund eller våra entreprenörer. 

Vi strävar ständigt efter att alla medarbetare har tillräcklig kompetens, tar personligt ansvar och gör rätt från början

Receptet på en stark laganda är enkel: genom att vi mår bra och trivs med varandra, vet vi att vi gör ett ännu bättre jobb. Det gäller alla, från chefen till gänget ute på fältet. Vi arbetar utifrån en platt och prestigelös organisation, med gemensamt ansvar för kvalitet och effektivitet. Detta skapar en god laganda och stark motivation bland våra anställda. 

Personalomsättningen är låg, och de av våra medarbetare som varit med länge delar med sig av all sin erfarenhet till våra nya medarbetare. Samtidigt sprids nya idéer och kunskaper snabbt ute på projekten, i fikarummet och under dagen. Våra förmågor, färdigheter och erfarenheter är vad som bidrar till ett framgångsrikt företag.