SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
AccsessCare| TjanstePortalen.se
 

Välkommen till AccessCare Sverige AB
Du kommer att arbeta för en professionell och engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas till rätt uppdrag.
 Du får en personlig bemanningskonsult som hjälper dig och ser till att lösa allt de praktiska såsom resa och boende. Bemanningskonsulten är med dig från början, under och efter uppdraget. Målet är att du bara behöver fokusera på att göra bästa möjliga arbete för dina patienter.

Läkare 
När du arbetar som bemanningsläkare för oss har du tillgång till intressanta uppdrag som passar just dina önskemål i Sverige och Norge. Du kan arbeta enstaka veckor
under t.ex. jourkompledighet och semestrar eller om du vill ta dig an ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period. Vi erbjuder högsta möjliga service, konkurrenskraftig lön och spännande uppdrag.
 
Sjuksköterska
När du arbetar som bemanningssjuksköterska för AccessCare har du tillgång till intressanta uppdrag över hela Skandinavien.  Vi kan erbjuda både längre uppdrag
med kontinuitet och kortare uppdrag under t.ex. helger eller semestrar. Hos oss får du en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.
 
Alla våra processer styrs av våra värderingar: Service, Personligt engagemang och Kvalitet i alla led.
AccessCare erbjuder bemanning och rekrytering inom vård och omsorg till landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Med specialistkunskap och noggranna rutiner för behörighetskontroll och kompetens matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens gällande vårdbemanning. Inför tillsättning av uppdrag utförs ett noggrant urval av kandidater som inkluderar kompetensmatchning och uppdragshistorik.
 

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom 12 timmar.
Du kan också ringa oss på 08-121 471 76 för omedelbar kontakt.

www.accesscare.se