SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Ellen Øiesvold Palsén

- Arbetslivs-visionär-idealist med stora ambitioner

Ellen Øiesvold Palsén| RekryteringsportalenEllen Øiesvold Palsén
Arbetslivs-visionär-idealist med stora ambitioner

Lika viktigt som det är för arbetsgivare att hitta rätt person, är det upp till var och en av oss att hitta rätt jobb och arbetsplats. 
Rätt person på rätt plats är kritiskt viktigt, både för den som anställer och för den som blir anställd! Mitt mål är att erbjuda attraktiva jobbmöjligheter lokalt, nationalt och internationalt för karriärsökande skandinaver.

Jag och mina kollegor har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare för att koppla samman rätt kompetens till efterfrågan.
Vi har ett stort kontaktnät med kandidater och vi arbetar inom alla branscher/professioner och rekryterar över gränserna.

Jag arrangerar även workshop/kurs för dig som vill lära dig att använda LinkedIn. En bra profil kräver lite jobb och förståelse för grunderna. Genom att skapa en bra profil kan du bygga och stärka ditt eget varumärke, höja din trovärdighet som expert inom ditt område, skapa nya affärsmöjligheter och nätverka. Du bestämmer själv hur mycket av din profil som ska visas öppet och hur mycket tid du vill lägga på LinkedIn. Vi lär dig hur! 

Kontakta Ellen| Rekryteringsportalen
Kontakta Ellen | Rekryteringsportalen
Kontakta Ellen via Instacruit|Rekryteringsportalen
Lediga tjanster |Rekryteringsportalen