SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Praktikplats

- Hitta praktikplats.

Det går inte att sitta still och vänta in välutbildade unga människor med rätt kompetens. Tjänsteportalen.se erbjudar därför en virtuell mötesplats för Företag som söker elever som vill praktisera, och elever som söker praktikplats. Vårt mål är att informera och inspirera dig som praktikant, och att hjälpa arbetsgivare för att hitta rätt person till sina praktikplatser.

Praktikplats är för många det första mötet med arbetslivet. När eleven kommer ut i verksamheten måste det finnas en kontaktperson som är ansvarig för introduktion och planläggning. 

Har du praktikplatser att erbjuda?
Här kan du som arbetsgivare presentera din verksamhet genom att lyfta ditt varumärke, och attrahera praktikanter som passar er profil. Det är et smidigt sätt att får kontakt med skolor och elever som är intresserade av just din verksamhet och arbetsplats. Du kan erbjuda praktikplatser till alla skolformer såsom grundskolor, gymnasieskolor, gymnasial vuxenutbildning och högskola. Du kan också erbjuda platser för språkpraktik för invandrare och till långtidsarbetslösa ungdomar.

Genom att skapa en attraktiv möteplats på tjansteportalen.se vill vi effektivisera anskaffning och förmedling mellan praktikanter och arbetsplatser.

Fantastiska fördelar med att ta i mot praktikanter:
♦ Byggsten - Elev idag, medarbetare i morgon - säkra kompetenstillgången.
♦ Positiva upplevelser - stärker varumärket
♦ Branchens framtid - mer kunskap inför yrkeslivet
♦ Kontakt - Nya, unga ögon på verksamheten

Söker du praktikplats?
Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Vi vet att det är tufft att hitta en givande praktik plats ute på arbetsmarknaden som får just dig att utvecklas och öka dina kunskaper som kan leda vidare till ett inspirerande arbete. Här kan du söka praktik platser och arbetsplatser, vårt mål är att samarbeta med dig som student och arbetsgivare.

Tjänsteportalen.se är en mötesplats för dig som student, arbetssökande och arbetsgivare.
Vi vill inspirera och motivera dig redan i början av din professionella karriär. Hos oss vill du hitta tips och råd om CV, ansökan, ditt profesionella rykte, sosiala Medier och andra karriär tips. Du är din mest kraftfulla resurs! Ingenting är omöjligt med rätt mental attityd!