SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Grundkurs/Workshop - LinkedIn . Utveckla din karriär och ditt nätverk. Kom igång eller förbättra din LinkedIn-profil!

LinkedIn har vuxit till att bli den viktigaste kanalen för den som vill främja sin karriär, utveckla sitt nätverk eller sprida information om sig själv eller sin verksamhet.  På LinkedIn kan du även följa grupper som har liknande intressen som du och du kan även påverka dina intressenter genom att göra egna inlägg i diskussioner. Rekryterare använder idag LinkedIn som sitt främsta verktyg och har tillgång till bakomliggande sökfunktioner för att få fram rätt kandidater till rätt jobb.

- Är du med och är du med på rätt sätt?
Vill du komma igång genom att skapa en profil eller finns du redan på LinkedIn? Känns det som du "samlar på människor" utan att ha en plan? Vill du lära dig mer om verktyget, förbättra din profil och få tips och & idéer som passar just dig, ditt behov och dina målsättningar? 

LinkedIn är mer än en CV databas. Vår Kurshållare Ellen Öiesvold Palsén använder själv verktyget dagligen och har fått jobberbjudanden, kunder, affärspartners och nära vänner över hela världen tack vara just sin profil på LinkedIn. ​

Du kan använda din LinkedIn profil på flera olika sätt: 

 • Håll kontakt med människor i ditt nätverk  
 • Utöka ditt nätverk med människor du kanske annars inte hade mött 
 • Hitta information, tips och råd relevant för ditt jobb och din bransch 
 • Testa idéer genom ditt nätverk genom att be om hjälp 
 • Masskommunicera och påverka ditt nätverk genom att dela länkar och information. 
 • Söka jobb 
 • Bli headhuntad 
 • Skapa nya affärer 
 • Hitta samarbetspartners 

Lär dig att använda LinkedIn  
En bra profil kräver lite jobb och förståelse för grunderna. Genom att skapa en bra profil kan du bygga och stärka ditt eget varumärke, höja din trovärdighet som expert inom ditt område, skapa nya affärsmöjligheter och nätverka. Du bestämmer själv hur mycket av din profil som ska visas öppet och hur mycket tid du vill lägga på LinkedIn. Vi lär dig hur! 

Beställ information om LinkedIn kursen »


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

3 timmar med oss inkluderar: 

 • Genomgång av grunderna. Funktioner, inställningar, grupper med mera 
 • Vad är viktigt för just din profil. Tips till hur du blir synlig för rätt målgrupp 
 • Hur kan du generera värde till dig och ditt företag beroende på inriktning, bransch och målsättning 
 • Tips & råd kring sökfunktioner och möjligheter 
 • Hur använder en professionell rekryterare LinkedIn och vad bör du tänka på för att ligga högt på listan?  
 • Referenser 
 • Vad gör dina kunder, konkurrenter, partners 
 • Hur bygger du ditt nätverk med omsorg och känsla 
 • LinkedIn som verktyg för individer och företag 

Vår filosofi är att arbeta i mindre grupper så att du kan jobba aktivt och konstruktivt tillsammans med vår kursledare och övriga i gruppen.
Du har med din egen dator medan vi tillhandahåller trådlöst nätverk för mobil uppkoppling. Med dator tillgänglig så att du kan jobba konstruktivt tillsammans med kurshållare och gruppen. Information, teori och praktiskt arbete.

Om du är jobbsökande, rekryterare, företagare eller nybörjare är du varmt välkommen. För att förstärka värdet av att nätverka med likasinnade så strävar vi efter att bygga grupper med deltagare som har samma utgångspunkt och/eller målsättning som du har. 

Välkommen till en kurs som kommer att ge dig insikter och praktiska tips kring hur du kan skapa framgång för dig själv eller din verksamhet på LinkedIn.   

Pris: 1 900:,- per person inkl moms. Kontakta marika@skanpers.se för aktuella kurstillfällen. 

Vi arrangerar även kurser hos företag som vill utveckla sin närvaro på LinkedIn. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och en skräddarsydd offert.  
Är du företagare och vill arrangera kurs på plats för dina medarbetare löser vi det. 

Vad säger de som redan gått LinkedIn kursen?

LinkedIn kurs med Ellen Palsen

Kort om vår kurshållare Ellen Öiesvold Palsén: Jag jobbar med människor och brinner för att bidra till andras framgång. Sociala medier ÄR ett kraftfullt verktyg för att hjälpa oss bygga, förstärka och marknadsföra vårt eget eller företagets varumärke! Jag använder sociala medier dagligen, såväl privat som i jobbet. LinkedIn, Google+, Twitter, Facebook, Instagram m.fl. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper, praktiskt erfarenhet och min passion för sociala medier.Välkommen på ett evenemang som kan påverka resten av ditt liv! Träffa mig på LinkedIn